gou

28,00OM²TUMBUHAN LANJUTAN

gou

PAPAT DASAR PRODUKSI, SATU R&D PUSAT

gou

LUWIH SAKA 3,600 SOLUSI DAYA BATERAI LITHIUM

gou

100 TEKNIK PROFESIONAL

Kustomisasi Produk sing Sampeyan Perlu

Miturut kabutuhan sing dikirim, skenario aplikasi, lan produk, tim insinyur profesional kita nyedhiyakake solusi daya khusus sing paling cocog kanggo sampeyan.

Custom Saiki
pamuter

Keuntungan saka Milih Kita

Desain Custom

Miturut kabutuhan pelanggan lan skenario aplikasi, insinyur profesional nyedhiyakake solusi sing bisa dipercaya.

Keamanan Tinggi

Kita nggunakake baterei dhewe sing wis lulus macem-macem standar internasional kanggo linuwih baterei.

Kualitas apik

16 taun fokus, mung kanggo kepuasan pelanggan, kanggo njamin urip baterei produk ing macem-macem lapangan.

Industri sing Dadi

Kita wis kerja sama karo Hoppt wiwit taun 2017, lan produk-produk berkualitas tinggi nggawe aku seneng. Layanan pelanggan lan layanan produksi kanthi sampurna nduduhake apa sing diarani kacepetan Cina.

-James

quote_left kutipan_tengen

Crita Perusahaan

Kemungkinan Sepisanan

Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd.(Hoppt Battery kanggo cendhak) ngadegake Huizhou Hoppt Battery ing 2005 lan dipindhah markas kanggo Yongjiasheng Industrial Park, Nancheng District, Dongguan ing Mei 2017. Perusahaan iki diadegaké déning praktisi senior sing wis melu ing riset lan pangembangan industri baterei lithium kanggo 16 years.lt punika riset lan pangembangan, produksi lan dodolan baterei lithium digital 3C, baterei lithium ultra-tipis, baterei lithium khusus-shaped, baterei khusus suhu dhuwur lan kurang lan model baterei daya. Grup lan perusahaan khusus liyane. Ana basis produksi baterei lithium ing Dongguan, Huizhou lan Jiangsu.

  • gou

    Desain Custom

    Miturut kabutuhan pelanggan lan skenario aplikasi pelanggan, tim insinyur profesional nyedhiyakake solusi baterei sing dipercaya kanggo produk pelanggan.

  • gou

    Keamanan Tinggi

    Kita nggunakake baterei lan wis lulus macem-macem standar internasional kanggo linuwih saka baterei.

  • gou

    Kualitas apik

    Kinerja stabil, nyedhiyakake dhukungan kinerja sing dipercaya kanggo produk pelanggan

  • panliti

    38R&D personel, 25 kualitas saben sonnel

  • TAHUN

    Konsentrasi ndadekake kita luwih profesional.

  • KASUS KOPERASI

    95% pelanggan memuji.

ISO9001 cer_frame
Transportasi Udara cer_frame
BIS cer_frame
CB cer_frame
KC cer_frame
Pengiriman Samudra cer_frame
UN38.3 523450 cer_frame
UN38.3 551430 cer_frame
523450 MSDS cer_frame

Informasi & Warta

quote_left

Pabrikku ngasilake magnet. Nganggo akeh listrik sajrone proses produksi. Mula, aku pengin golek baterei sing ora bisa digunakake kanggo pabrikku. Aku nemokake pabrikan iki saka China. Iki minangka proyek panyimpenan energi 2MW. Matur nuwun, Made in China!

Steven

Aku panyedhiya layanan solar lokal. Nalika aku kuwatir babagan baterei, kancaku menehi saran kanggo perusahaan iki. Komunikasi kasebut nyenengake. Layanan lan profesionalisme dheweke apik banget. BAIK! Baterei sing diwenehake uga sampurna, mula aku sukses menang proyek iki; matur nuwun.

Tom

Kita wis kerja sama karo Hoppt wiwit taun 2017, lan produk-produk berkualitas tinggi nggawe aku seneng. Layanan pelanggan lan layanan produksi kanthi sampurna nduduhake apa sing diarani kacepetan Cina.

James

kutipan_tengen
cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]