Home / Ngatur

Kustomisasi On-Demand: Responsif

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd wis fokus ing kustomisasi baterei lithium suwene 17 taun. Baterei lithium sing disesuaikan digunakake akeh ing elektronik konsumen 3C, perawatan medis, nyandhang cerdas, keamanan umum, komunikasi daya, pasokan listrik kendaraan, komunikasi keamanan, logistik lalu lintas, survey lan pemetaan, panyimpenan energi fotovoltaik, pemantauan polisi, lapangan khusus.

Preparation Reliminary

  • 01. Kebutuhan Pelanggan
  • 02. Evaluasi Teknis
  • 03. Solusi On Demand

Nyedhiyani & Solusi

  • 04. Pelanggan Konfirmasi Rencana
  • 05. Sampel Bukti
  • 06. Tes Laboratorium

Pelanggan Konfirmasi

  • 07. Pelanggan Konfirmasi Produk
  • 08. Produksi massal

Konten sing Bisa Dikustomisasi

  • SEL: macem-macem merek lan wujud sel

  • Pack: Pack baterei karo voltase beda, kapasitas lan tingkat discharge

  • PCM/BMS: Kanthi ukuran sing beda-beda, beda-beda voltase discharge cut-off lan voltase cut-off daya, kanthi sistem komunikasi

  • Konektor: Disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

  • Shell: Yen baterei mbutuhake cangkang, kita bisa nyedhiyani miturut ukuran peralatan.

  • Liyane: Cara pengepakan, logistik, label, lan sapiturute kabeh bisa disesuaikan kanthi dikarepake

Ndeleng Produk Kita

Baterei sing bisa disesuaikan

Kita bisa nyedhiyakake baterei lithium sing digunakake ing macem-macem lapangan lan lingkungan kanggo nyukupi skenario panggunaan sing beda.

Peralatan Khusus

Peralatan Khusus

Peralatan Medis

Peralatan Medis

Peralatan Keamanan

Peralatan Keamanan

Smart Watch

Smart Watch

Robotics

Robotics

Consumer Electronics

Consumer Electronics

Internet Saka Iku

Internet Saka Iku

Instrumentasi

Instrumentasi

Survei Eksplorasi lan Pemetaan

Survei Eksplorasi lan Pemetaan

We Are Trustworthy

Kita wis fokus ing lapangan saka pangaturan dhewe baterei lithium kanggo 17 taun, lan duwe 3000+ kasus kualitas dhuwur ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium, lan kita setya setya nyediakake solusi khusus baterei lithium luwih competitive lan produk kanggo pangguna ing saindhenging donya.

Filosofi layanan

Customer-centric Njupuk teknologi minangka Development inti dening kualitas Tujuane kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan selaras kanggo baterei lithium

Kekuwatan teknis

Teknologi baterei lithium-bukti bledosan Pangisian daya lan pelepasan suhu rendah, teknologi discharge tingkat dhuwur Baterai kanthi tingkat discharge saka 3C nganti 100C

Tim R & D

10+ insinyur R&D lan teknis 20+ Pakar Baterei Lithium Khusus 30+ tim operasi proyek baterei lithium

Ngatur Dhewe

Saiki kita duwe rong bisnis sing bisa rampung selaras, dipérang dadi paket baterei polimer lan lithium Sampeyan bisa ngisi kabutuhan sampeyan liwat formulir ing ngisor iki

    Solusi apa sing sampeyan minati?

    • Paket baterai lithium
    • Polymer

    Informasi pribadhi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Kustomisasi Panjaluk1

    • Ora Ana
    • RS485

      Solusi apa sing sampeyan minati?

      • Paket baterai lithium
      • Polymer

      Informasi pribadhi

      • Mr.
      • Ms.
      • Amerika
      • Inggris
      • Japan
      • France

      Kustomisasi Panjaluk2

      cedhak_putih
      cedhak

      Tulis pitakon ing kene

      balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

        [kelas^="wpforms-"]
        [kelas^="wpforms-"]