Home / aplikasi / AGV

Daya kanggo ngangkat produk sampeyan menyang level sabanjure

Mangerteni liyane

Apa Karakteristik Konten Iki?

Baterei lithium wesi fosfat (LiFePO4) ora mbutuhake pangopènan aktif kanggo nambah umur layanan. Kajaba iku, baterei ora nuduhake efek memori lan amarga kurang discharge (<3% saben sasi), sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. Baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

Apa Manfaat

Sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. Baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

  • Dhukungan kanggo Kelas l, Kelas ll lan pilih piranti Kelas lll
  • Pack alus, plastik hard lan omah logam
  • Dhukungan kanggo panyedhiya sel tingkat ndhuwur
  • Manajemen baterei khusus kanggo ngukur bahan bakar, balancing sel, sirkuit safety
  • Produksi mutu (iso 9001)

Crita Sukses Kita

Metode Penanganan Limbah Baterai Lithium Ion

  • jadwal project: 2021-09-16
  • industri melu: Produk

Pambuka Bahan Anoda Lan Katoda Baterei Lithium Ion

  • jadwal project: 2021-09-16

Diskusi Baterei 26650 Vs Baterei 18650

  • jadwal project: 2021-09-16

Kalkulator Ngisi Daya Baterei LiPo

  • jadwal project: 2021-09-16

Apa Bedane Baterei Lithium Kabeh-State lan Baterei Lithium Solid State?

  • jadwal project: 2021-09-16
  • industri melu: Tips & Trik
cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]