Home / About

Perusahaan Amazing

Dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd.(Hoppt Battery kanggo cendhak) ngadegake Huizhou Hoppt Battery ing 2005 lan mindhah markas menyang Yongjiasheng Industrial Park, Distrik Nancheng, Dongguan ing Mei 2017.

Perusahaan iki diadegake dening praktisi senior sing wis melu riset lan pangembangan industri baterei lithium sajrone 17 taun.lt minangka riset lan pangembangan, produksi lan dodolan baterei lithium digital 3C, baterei lithium ultra-tipis, khusus- baterei lithium shaped, baterei khusus suhu dhuwur lan kurang lan model baterei daya. Grup lan perusahaan khusus liyane.

Ana basis produksi baterei lithium ing Dongguan, Huizhou lan Jiangsu.

icon_player Wacth Video
icon_online_chat Inquire karo kita langsung
Meja ngarep perusahaan

Meja ngarep perusahaan

Kualifikasi Perusahaan & Produk

80+ teknologi paten, kalebu 20+ paten penemuan.

Ing taun 2021, perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem mutu IS09001, lan sertifikasi produk kayata UL CE, CB, KS, PSE, BlS, EC, CQC (GB31241), arahan baterei UN38.3, lsp.

iOS

9001

20 +

Paten

40 +

Certificate Product

Deleng Sertifikat Kita

Kompetensi Inti

Kita wis tekan hubungan kerjasama strategis jangka panjang karo akeh perusahaan domestik lan manca sing kondhang, lan nyedhiyakake solusi aplikasi baterei lithium kanggo perusahaan internasional sing kondhang.

Desain Custom

Miturut kabutuhan pelanggan lan skenario aplikasi, insinyur profesional nyedhiyakake solusi sing bisa dipercaya.

Keamanan Tinggi

Kita nggunakake baterei dhewe sing wis lulus macem-macem standar internasional kanggo linuwih baterei.

Kualitas apik

17 taun fokus, mung kanggo kepuasan pelanggan, kanggo njamin urip baterei produk ing macem-macem lapangan.

2005

2012

2017

2019

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd. diadegaké.

Madegake basis produksi baterei polimer ing Tangxia, Dongguan

Madegake Dongguan R & D Center

Madegake basis produksi baterei polimer Huizhou

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]