Home / Kaca Topik / Baterei Khusus

Baterei khusus disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan, nggunakake baterei polimer lithium, baterei silinder lithium, baterei fosfat wesi lithium lan bahan liyane kanggo nanggapi lingkungan khusus, aplikasi khusus lan wilayah tartamtu saka kabutuhan baterei kanggo nggawe baterei. Baterei khusus utamane digunakake ing medis, keamanan, aeroangkasa, lapangan minyak, pengeboran, industri militer, dermaga lan pelabuhan lan industri, lan liya-liyane. baterei lithium suhu, baterei lithium suhu dhuwur, baterei lithium suhu amba, baterei lithium bledosan-bukti, etc. Hoppt Battery, Kanthi tim teknis profesional lan pengalaman proyek, bisa nyedhiyakake kustomisasi program siji-kanggo-siji, disesuaikan kanthi dikarepake, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo baterei lithium.

Benefit

Kekuwatan teknis

tim ahli teknologi baterei lithium profesional, saestu on-demand.

Jaminan kontrol kualitas

instrumen lan peralatan test kabeh kasedhiya, saka bahan mlebu kanggo kapal, saben aksesoris strictly dites.

Dhukungan sertifikasi

Kabeh desain produk nuduhake standar sertifikasi sing cocog kanggo mesthekake yen saben produk sing disesuaikan bisa lulus sertifikasi sing cocog.

layanan efisien

Kita njupuk sudut pandang pelanggan kanthi lengkap, ora mung kecepatan respon utawa sikap layanan, kabeh kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Kinerja kanthi rega sing larang

konco teknologi profesional lan layanan enten, rapet ngiring dening prices cukup, kita fokus ing kemitraan kerjasama long-term.

layanan sawise-sales cepet

produk janji garansi 1-3 taun, kita bakal nepaki janji lan aktif kerjo bareng kanggo nyilikake resiko supaya sampeyan ora kuwatir.

aplikasi

baterei lithium suhu kurang : digunakake kanggo cuaca adhem lan peralatan panyimpenan energi wilayah dataran tinggi, riset ilmiah polar, keamanan zona kadhemen lan peralatan khusus liyane kanthi syarat suhu sing kurang kanggo suhu kerja, lsp.
Baterei lithium bledosan-bukti : digunakake ing peralatan pertambangan, petrokimia, pertambangan batu bara, keamanan railway kacepetan dhuwur lan peralatan khusus liyane karo meksa dhuwur lan syarat kinerja dhuwur, etc.
baterei lithium suhu dhuwur : digunakake ing kendaraan khusus, Internet samubarang, cahya ruangan, testing railway lan peralatan khusus liyane sing kudu bisa ing lingkungan suhu dhuwur, etc.
Baterei lithium tingkat dhuwur : digunakake kanggo drones, daya wiwitan, pesawat model, alat daya lan peralatan khusus liyane sing mbutuhake dhuwur tingkat discharge karakteristik apa, etc.
baterei lithium voltase dhuwur : Kanggo sumber daya DC voltase dhuwur, sumber daya terpadu frekuensi industri, sumber daya darurat UPS lan panyimpenan / daya energi liyane mbutuhake baterei lithium voltase dhuwur, kayata 192V, 384V, 512V, 614V, lsp.

Ekspedisi Kutub

Ekspedisi Kutub

Snowmobile

Snowmobile

Ekstraksi Minyak

Ekstraksi Minyak

Pemantauan Gas sing Bisa Dibakar

Pemantauan Gas sing Bisa Dibakar

Robot inspeksi

Robot inspeksi

Baterai Kendaraan Khusus

Baterai Kendaraan Khusus

mbengung

mbengung

Robot Laut Jero

Robot Laut Jero

Klasifikasi Baterei Lithium Khusus

  • Dianjurake Products
  • Rekomendasi

Fitur Sel Baterei Khusus

OVC VS SOC-200mA Discharge

OVC VS SOC-200mA Discharge

Syarat Tes:
Ngisi daya: 0.5C CC 4.2V, 4.2V 40mA, dipotong ing suhu kamar Discharge: 0.1C DC 2.75V@RT

DCR VS SOC

DCR VS SOC

Syarat Tes:
Pengisian daya: 0.5C CC 4.2V, 4.2V 40mA cut-off ing suhu kamar
Discharge: 1) 0.1C (I1) discharge kanggo 10 detik, ngrekam nilai voltase pungkasan (V1)
2) 1C (I2) discharge kanggo 5 detik, rekam nilai voltase saka 1 detik pungkasan (V2) DCR=(V1-V2)/(I2-I1)

Rate Discharge

Rate Discharge

Syarat Tes:
Ngisi daya: 0.5C CC 4.2V, 4.2V 40mA, dipotong ing suhu kamar Discharge: tingkat saiki, 2.75V, dipotong ing suhu kamar

Rate Charging

Rate Charging

Syarat Tes:
Pengisian daya: 0.5C/1C CC 4.2V, 4.2V 40mA Suhu ruangan Cut-off Discharge: 1C DC nganti 2.75V

Discharge ing Suhu Beda

Discharge ing Suhu Beda

Syarat Tes:
Ngisi daya: 0.5C CC 4.2V, 4.2V 40mA dipotong ing suhu kamar Discharge: Discharge ing suhu sing beda

Rate Discharge ing -30 ℃

Rate Discharge ing -30 ℃

Syarat Tes:
Pengisian: 0.5C CC 4.2V, 4.2V 40mA cut-off ing suhu kamar Discharge: beda arus DC, 2.0V, 0.5C/1C/1.5C cut-off

Siklus RT 1C/1C (4.20~2.75V)

Siklus RT 1C/1C (4.20~2.75V)

Syarat Tes:
Pengisian daya: 1C CC-CV 4.2V, 40mA cut-off Discharge: 1C DC, 2.75V cut-off
Kapasitas sing bisa dibalekake saben siklus 50 tes (0.2C)

Siklus RT 1C/1C (4.10~2.75V)

Siklus RT 1C/1C (4.10~2.75V)

Syarat Tes:
Pengisian daya: 1C CC-CV 4.1V, 40mA cut-off Discharge: 1C DC, 2.75V cut-off
Kapasitas sing bisa dibalekake saben siklus 50 tes (0.2C)

Pangisi daya baterei Lithium 29.3V 60A - 2

Pangisi daya baterei Lithium 29.3V 60A

Pangisi daya baterei Lithium 29.3V 60A - 3

Pangisi daya baterei Lithium 29.3V 60A

Pangisi daya baterei Lithium 29.3V 60A - 4

Pangisi daya baterei Lithium 29.3V 60A

29.3V 60A Pangisi daya baterei Lithium -1

Pangisi daya baterei Lithium 29.3V 60A

Kita bisa dipercaya

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd. minangka perusahaan adhedhasar teknologi kanthi pengalaman baterei pitulas taun. Klompok teknisi ing pangembangan pitulas taun ayo Hoppt Battery ing baterei khusus kanggo entuk riset baterei diwasa lan teknologi pangembangan lan pengalaman layanan. Produk baterei sing dikembangake kanthi mandiri dening pabrik wis lulus sertifikasi sistem mutu IS09001, lan produk kasebut tundhuk karo ROHS, CE, UL, CB, PSE, KC, UN38, MSDS lan sertifikasi liyane. Tim R&D kita makarya kanthi rapet karo para klien kanggo nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo aplikasi baterei kanthi efek cepet kanggo kabutuhan. Yen kasengsem ing baterei khusus Hoppt (customizable), monggo klik gambar ing ngisor iki utawa klik [Inquiry Online] ing sisih tengen kaca iki kanggo hubungi kita!

Talenta teknis lan pengalaman proyek sing apik banget

Menehi dhukungan solusi teknis paling profesional lan pertimbangan proyek sing sampurna.

Manajemen kualitas sing sistematis lan rasa tanggung jawab sing kuat

Ora mung barang bakal dititi priksa sadurunge kiriman kanggo tanggung jawab kanggo pelanggan, nanging uga ing saben rintangan kanggo nindakake kir acak, saben langkah menyang Manajemen sistem, supaya kualitas produk dadi tandha kuwat.

Filosofi perusahaan

Tansah dadi siji, karo customer-centric, teknologi basis, kanggo nggawe nilai luwih kanggo pelanggan. Kita ngupayakake kerjasama win-win jangka panjang.

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Khusus

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Khusus
Kategori ProdukNomer ProdukDitjen KapasitasEnergi RatedTegangan standarTegangan Batas Ngisor (V)Tegangan Limit Ndhuwur (V)Ukuran (mm) T * W * H
Baterei Suhu Kurang22.4V 48Ah 2665048Ah1075.2Wh22.4V17.5V25.55V(T292 * W283 * H213mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang25.2V 48Ah 2170048Ah1075.2Wh22.4V17.5V25.55V(T333 * W148 * H172mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang25.2V 48Ah 2170048Ah1075.2Wh22.4V17.5V25.55V(T318 * W148 * H172mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang12.8V 21Ah 2170021Ah268.8Wh12.8V10V14.6V(T160 * W160 * H100mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang14.8V 12Ah 1865012Ah177.6Wh15.2V10V16.8V(T275 * W78 * H20.5mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang14.8V 9Ah 186509Ah133.2Wh15.2V11.2V17.4V(T128 * W75 * H45mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang25.2V 88Ah 2170088Ah2217.6Wh25.2V18.5V29.4V(T322 * W300 * H115mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang12V 202Ah 26650202Ah2424Wh12.8V10V14.6V(T700 * W350 * H90mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang22.4V 9.6Ah 266509.6Ah215.04Wh22.4V17.5V25.55V(T240 * W140 * H100mm) ± 5mm
Baterei Suhu Kurang21.6V 5Ah 186505Ah114Wh22.8V16.8V25.2V(T123 * W67.5 * H39mm) ± 5mm
Explosion- Bukti baterei3.85V 2200mAh 6340632200mAh8.47Wh3.85V3.00V4.35V6.3mm * 40mm * 63mm

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]