Home / Kaca Topik / Baterei Lithium Panyimpenan Energi Ngarep

Sistem baterei panyimpenan energi ngarep pinter adopts desain piranti ngarep terpadu, kepileh lan ayu, gampang kanggo nginstal, dilengkapi baterei lithium-ion long-urip, lan nyedhiyani akses Uploaded photovoltaic, kang bisa nyedhiyani listrik kanggo panggonan, fasilitas umum, pabrik cilik. , lsp.

Ngadopsi konsep desain microgrid terpadu, bisa operate ing loro off-grid lan kothak-disambungake mode, lan bisa éling rapi ngoper saka mode operasi, kang nemen mbenakake linuwih saka sumber daya; dilengkapi sistem manajemen sing fleksibel lan efisien sing bisa adhedhasar kothak, beban, panyimpenan energi lan rega listrik diatur kanggo strategi operasi kanggo ngoptimalake operasi sistem lan nggedhekake keuntungan pangguna.

Benefit

Kapadhetan Energi Dhuwur

Kapadhetan Energi Nganti 200~290wh/Kg

Kinerja Suhu Dhuwur & Kurang

-40 ℃—65 ℃ Kisaran Suhu Kerja: -40 ℃—65 ℃

Kinerja Safety Dhuwur

Baterei LFP Paling Aman ing njero
Desain Paling Kompak

Long Cycle Life

Desain umur dawa (10 taun)

Desain apik

Kontrol BMS Lanjut (w/ keseimbangan aktif ing antarane paket)

Lampung

Ora Ngandhut Kadmium, Timbal, Merkuri lan Unsur Liyane Sing Ngresiki Lingkungan, Lan Bebas Polusi

aplikasi

baterei lithium panyimpenan energi Hoppt kang digunakake digunakake ing telekomunikasi, komunikasi, baterei panyimpenan energi solar, UPS uninterruptible sumber daya, stasiun PLTA, panyimpenan daya angin, stasiun basa komunikasi seluler, lampu dalan lan proyèk cahya kutha, cahya darurat, forklifts, miwiti mobil, cahya, pangayoman geni, sistem keamanan, etc.

HOME STORAGE ENERGI

HOME STORAGE ENERGI

Simpenan ENERGI HOME

Simpenan ENERGI HOME

HOME ENERGI STORAGE-1

HOME ENERGI STORAGE-1

HOME ENERGI STORAGE-2

HOME ENERGI STORAGE-2

HOME ENERGI STORAGE-3

HOME ENERGI STORAGE-3

HOME ENERGI STORAGE-4

HOME ENERGI STORAGE-4

HOME ENERGI STORAGE-5

HOME ENERGI STORAGE-5

HOME ENERGI STORAGE-6

HOME ENERGI STORAGE-6

Fitur Sel Baterei Lithium Panyimpenan Energi Ngarep

Ngeculake

fitur

  • DCR kanggo debit pulsa 30s yaiku 44mohm @ 25 ℃, 50% SOC
  • DCR kanggo 30s pulsa daya punika 48mohm@25 ℃, 50% SOC
  • Daya debit pulsa 30 detik yaiku 4541W @ 25 ℃, 50% SOC
  • Daya pangisian pulsa 30s yaiku 2905W @ 25 ℃, 50% SOC

Catetan: Daya diwilang saka DCR adhedhasar Freedom Bus/Cara cara, Discharge cut off voltase≥2.5V, daya cut-off voltase≤3.65V

Ngeculake

Discharge Suhu sing beda

  • 25℃ tingkat discharge 100%
  • 45 ℃ tingkat discharge 98.4%
  • 60 ℃ tingkat discharge 101%
  • 0 ℃ tingkat discharge 79.3%

Kita bisa dipercaya

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd wis fokus ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium kanggo 17 taun, karo 3000+ kasus kualitas dhuwur ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium, lan setya setya nyediakake solusi khusus baterei lithium luwih competitive lan produk kanggo pangguna ing saindhenging donya.

Filosofi layanan

Pusat-Pelanggan
Njupuk Teknologi Minangka Inti
Pangembangan Miturut Kualitas
High Quality Oriented

Kekuwatan teknis

Teknologi Baterei Lithium sing bledosan
Ngisi lan Discharge Suhu Kurang
Teknologi High Rate Discharge
Baterei Kanthi Tingkat Discharge Saka 3C Nganti 100C

Tim R & D

10+ R&D lan Teknisi Teknis
20+ Pakar Baterei Lithium Khusus
30+ Tim Operasi Proyek Baterei Lithium

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Energy Storage

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Energy Storage
Kategori ProdukNomer ProdukDitjen KapasitasEnergi RatedTegangan standarTegangan Batas Ngisor (V)Tegangan Limit Ndhuwur (V)Ukuran (mm) W * H * D
Baterei Lithium Panyimpenan Energi NgarepPS-48V100Ah-15S100Ah4800Wh48V37.5V54.75V(W399.5×L563×D185mm)±5mm
Baterei Lithium Panyimpenan Energi NgarepPS-48V200Ah-15S200Ah9600Wh48V37.5V54.75V(W575×H764×D190mm)±5mm

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]