Home / Kaca Topik / Baterei Lithium Panyimpenan Energi

Paket baterei lithium panyimpenan energi adhedhasar baterei lithium wesi fosfat, sistem baterei lithium dirancang ing seri karo modul. Ngapikake safety sakabèhé lan urip layanan saka produk liwat sistem BMS dipercaya lan teknologi ekualisasi kinerja dhuwur. Kabeh sistem nduweni karakteristik konfigurasi fleksibel lan linuwih dhuwur. Produk kasebut akeh digunakake ing pusat data, komunikasi, panyimpenan energi omah, panyimpenan energi sing disebarake, lan panyimpenan energi fotovoltaik.

Fitur Product

  • Nggunakake baterei panyimpenan energi fosfat wesi lithium, sing ramah lingkungan lan aman.
  • Keamanan / linuwih: nggunakake desain struktural kelas otomotif lan teknologi welding laser; sistem BMS dirancang miturut peraturan otomotif, karo linuwih dhuwur.
  • Urip layanan dawa, produk dijamin 5 taun, lan umur layanan luwih saka 10 taun.
  • Desain modular, gampang kanggo pelanggan kanggo nginstal lan njaga.
  • Ukuran cilik, bobot entheng, baterei lithium energi sing padha, bobot lan volume yaiku 1/3 asam timbal.
  • Konfigurasi kasebut fleksibel, lan baterei kanthi kapasitas sing beda-beda bisa dikonfigurasi miturut kabutuhan daya serep pelanggan.

Benefit

Kapadhetan Energi Dhuwur

200~290wh/Kg Kapadhetan Energi Nganti 200~290wh/Kg

Kinerja Suhu Dhuwur & Kurang

-40 ℃—65 ℃ Kisaran Suhu Kerja: -40 ℃—65 ℃

Kinerja Safety Dhuwur

Overcharge, Over Discharge, Akupunktur, Squeeze, Short Circuit, Dampak, Suhu Dhuwur, Gunshot

Long Cycle Life

Siklus Urip Ora Kurang Saka 2000 Kaping, Tingkat Retensi Kapasitas 80%.

High Rate Discharge

-40 ℃ Tingkat Dhuwur 5C Discharge Terus-terusan Luwih saka 80% Kapasitas Tingkat Retensi

Lampung

Ora Ngandhut Kadmium, Timbal, Merkuri lan Unsur Liyane Sing Ngresiki Lingkungan, Lan Bebas Polusi

klasifikasi

baterei lithium panyimpenan energi Hoppt kang digunakake digunakake ing telekomunikasi, komunikasi, baterei panyimpenan energi solar, UPS uninterruptible sumber daya, stasiun PLTA, panyimpenan daya angin, stasiun basa komunikasi seluler, lampu dalan lan proyèk cahya kutha, cahya darurat, forklifts, miwiti mobil, cahya, pangayoman geni, sistem keamanan, etc.

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 100Ah

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 100Ah

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 48V 100Ah

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 48V 100Ah

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 48V 200Ah

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 48V 200Ah

Baterei Panyimpenan Energi 76.8V 100Ah

Baterei Panyimpenan Energi 76.8V 100Ah

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 76.8V 100Ah

Baterai Lithium Panyimpenan Energi 76.8V 100Ah

Kabinet Panyimpenan Energi 360V-440V

Kabinet Panyimpenan Energi 360V-440V

Kabinet Panyimpenan Energi 30KW-150KW

Kabinet Panyimpenan Energi 30KW-150KW

Kabinet Panyimpenan Energi 33KVA-165KVA

Kabinet Panyimpenan Energi 33KVA-165KVA

Fitur Baterai Lithium Panyimpenan Energi

parameter

fitur

  • Kapasitas baterei: 3000 ~ 3150mAh
  • Suhu pengisian: 0 ℃ ~ + 45 ℃
  • Suhu discharge normal: -40 ℃ ~ + 55 ℃
  • Tingkat discharge maksimum ing suhu kurang: 0.5C
  • Kapadhetan energi: babagan 240Wh/kg

Ngeculake

Beda suhu lan tingkat discharge

  • -30 ℃ 0.5C tingkat discharge 80%
  • -30 ℃ 1C tingkat discharge 75%
  • -30 ℃ 2C tingkat discharge 77%
  • -40 ℃ 0.5C tingkat discharge 40%

Ngeculake

Parameter Sel LFP-100Ah

  • Rated tegangan: 3.2V
  • Energi sing dirating: 320Wh
  • Suhu pengisian: 0 ~ 55 ℃
  • Suhu discharge: -20 ℃ ~ 55 ℃
  • Bobot: 2.25Kg
  • Ukuran: 128 (L) * 173 (W) * 48 (H) mm

daya

LFP-100Ah kinerja discharge baterei Lithium

  • -20 ℃ 0.5C tingkat retensi kapasitas discharge 95%
  • -20 ℃ 1C tingkat retensi kapasitas discharge 90%
  • -20 ℃ 2C tingkat retensi kapasitas discharge 88%
  • -20 ℃ 3C tingkat retensi kapasitas discharge 83%

Kita bisa dipercaya

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd wis fokus ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium kanggo 17 taun, karo 3000+ kasus kualitas dhuwur ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium, lan setya setya nyediakake solusi khusus baterei lithium luwih competitive lan produk kanggo pangguna ing saindhenging donya.

Filosofi layanan

Pusat-Pelanggan
Njupuk Teknologi Minangka Inti
Pangembangan Miturut Kualitas
High Quality Oriented

Kekuwatan teknis

Teknologi Baterei Lithium sing bledosan
Ngisi lan Discharge Suhu Kurang
Teknologi High Rate Discharge
Baterei Kanthi Tingkat Discharge Saka 3C Nganti 100C

Tim R & D

10+ R&D lan Teknisi Teknis
20+ Pakar Baterei Lithium Khusus
30+ Tim Operasi Proyek Baterei Lithium

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Energy Storage

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Energy Storage
Kategori ProdukNomer ProdukDitjen KapasitasEnergi RatedTegangan standarTegangan Batas Ngisor (V)Tegangan Limit Ndhuwur (V)Ukuran (mm) W * H * D
Baterei Lithium Panyimpenan Energi NgarepPS-48V100Ah-15S100Ah4800Wh48V37.5V54.75V(W399.5×L563×D185mm)±5mm
Baterei Lithium Panyimpenan Energi NgarepPS-48V200Ah-15S200Ah9600Wh48V37.5V54.75V(W575×H764×D190mm)±5mm
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalPS124040Ah*12.8V10V14.6V195 * 130 * 166
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalPS12100100Ah*12.8V10V14.6V330 * 173 * 216
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalPS12165165Ah*12.8V10V14.6V330 * 173 * 216
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalPS12200200Ah*12.8V10V14.6V483 * 170 * 240
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalPS12300300Ah*12.8V10V14.6V483 * 170 * 240
UPS Baterei Lithium3KVA-2U/3U25Ah2.4KwH96V75V109.5V443 * 88 * 680
UPS Baterei Lithium3KVA-2U/3U50Ah4.8KwH96V75V109.5V443 * 132 * 530
UPS Baterei Lithium3KVA-2U/3U100Ah9.6KwH96V75V109.5V443 * 352 * 530
UPS Baterei Lithium48V-50Ah50Ah2.4KwH48V37.5V54.75V440 * 132 * 375
UPS Baterei Lithium48V-100Ah100Ah4.8KwH48V37.5V54.75V442 * 130 * 396
UPS Baterei LithiumPanyimpenan Energi Ngarep 5Kwh100Ah4.8KwH48V37.5V54.75V400 * 741 * 167
UPS Baterei Lithium6KVA-6U/9U-192V25Ah4.8KwH192V150V219V443 * 132 * 680
UPS Baterei Lithium6KVA-6U/9U-192V50Ah9.6KwH192V150V219V443 * 396 * 530
UPS Baterei Lithium6KVA-6U/9U-192V100Ah19.2KwH192V150V219V443 * 528 * 530
UPS Baterei Lithium480V20Ah9.6KwH480V375V547.5V443 * 396 * 600
UPS Baterei Lithium480V40Ah19.2KwH480V375V547.5V443 * 792 * 600
UPS Baterei Lithium480V60Ah28.8KwH480V375V547.5V443 * 1320 * 600
Baterei Lithium Panyimpenan Energi IndustriModul Baterai100Ah2.56KwH25.6V20V29.2VW186 * L475 * H160mm
Baterei Lithium Panyimpenan Energi Industri16S Kotak Tunggal100Ah5.12KwH51.2V40V58.4VW482 * L680 * H176mm (MAX230mm)
Baterei Lithium Panyimpenan Energi Industri24S Kotak Tunggal100Ah7.68KwH76.8V60V87.6VW482 * L680 * H176mm (MAX230mm)
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 1100Ah38. 4KwH384. 0V300V432VLemari 600x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 2100Ah41. 0KwH409. 6V320V461VLemari 600x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 3100Ah43. 5KwH435.2V340V490VLemari 600x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 4100Ah46. 1KwH460. 8V360V518VLemari 600x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 5100Ah48. 6KwH486. 4V380V547VLemari 600x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 6100Ah51.2KwH512.0V400V576VLemari 600x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 7100Ah53. 8KwH537. 6V420V605VLemari 600x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 8100Ah56. 3KwH563. 2V440V634VLemari 1200x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 9100Ah58. 9KwH588. 8V460V662VLemari 1200x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 10100Ah61.4KwH614. 4V480V691VLemari 1200x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 11100Ah64. 0KwH640. 0V500V720VLemari 1200x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 12100Ah66. 6KwH665. 6V520V749VLemari 1200x800 Kab
Baterai Lithium Panyimpenan Energi Tegangan TinggiKonfigurasi 13100Ah69. 1KwH691.2V540V778VLemari 1200x800 Kab

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]