Home / Kaca Topik / Baterei Politum Litium

Baterei lithium polimer uga disebut baterei polimer lithium, uga dikenal minangka baterei lithium polimer. Iku uga jenis baterei lithium-ion, nanging dibandhingake karo baterei lithium Cairan, wis akeh kaluwihan ketok kayata Kapadhetan energi dhuwur, ukuran cilik, Ultra-tipis, bobot entheng, lan safety dhuwur. Iki minangka jinis baterei anyar.

fitur:

  • Kapadhetan energi sing luwih dhuwur.
  • Keamanan sing luwih apik.
  • Desaine fleksibel lan wujude bisa disesuaikan.
  • Karakteristik discharge apik.
  • Desain papan perlindungan iku prasaja.

Benefit

Fleksibel Customized

Ukuran fleksibel, model lengkap, busur, segitiga, setengah bulan, bunder, poligon, lsp.

Cepet Pengisian

Ngisi daya 3C nganti 5C Cepet ngisi luwih saka 500 kaping, lan isih njaga kapasitas 80%

Discharge Saiki Dhuwur

Banget dhuwur-saiki kinerja discharge, platform discharge dhuwur tingkat Discharge 3C ~ 100C

Keamanan Tinggi

Kinerja stabil, ora ana bledosan, ora ana geni Keandalan sing dhuwur, keamanan sing dhuwur

Kapadhetan Energi Dhuwur

Kapadhetan energi dhuwur lan proses laminasi diadopsi. Luwih kondusif kanggo tingkat ngisi daya lan mbuwang

Long Cycle Life

Awet, cepet ngisi luwih saka 500 kaping, isih njaga kapasitas 80%.

aplikasi

Hoppt Light Baterei lithium polimer teknologi akeh digunakake ing: jam tangan cerdas, gelang, cangkir banyu, kacamata cerdas AR, sikat untu listrik, headset Bluetooth TWS, headset Bluetooth, speaker cerdas, locator GPS, penunjuk laser, pen terjemahan, instrumen kecantikan, Senter, lampu LED , konsol game, produk dewasa, lampu LED peralatan dapur, pembersih udara mobil, diffuser, robot nyapu, pembersih vakum nirkabel genggam, pompa udara, pompa injeksi cair, tong sampah cerdas.

Smart Watch

Smart Watch

Headset Bluetooth

Headset Bluetooth

Robotics

Robotics

Drone Khusus

Drone Khusus

Pemurni mobil

Pemurni mobil

Peralatan otomasi industri

Peralatan otomasi industri

Aparat Kecantikan

Aparat Kecantikan

pamuter

pamuter

Klasifikasi Baterei Polimer Lithium

  • Topik
  • Rekomendasi
panah_tengen
panah_tengen

Ndeleng Kategori

Fitur Baterai Lithium Polimer

daya

Ngisi daya saiki

  • Max 0.1C (0 ~ + 15 ℃)
  • Max 0.5C (+ 16 ~ + 25 ℃)
  • Max 1C (+26~+45 ℃)

 

Suhu Operasi lan Rentang Kelembapan Relatif

 

daya

 

  • 0 ~ + 45 ℃ (Rentang asor relatif ≤85% RH)

 

0.2C = 840mA Kondisi pangisian daya lengkap: Ing 25 ± 3 ℃, Arus konstan 0.2C, Tegangan konstan 4.2V nganti saiki pangisian daya kurang saka 0.02C, wektu ngisi kira-kira 6 jam.

 

Ngeculake

Ngeculake saiki

 

  • 0.2C (Arus discharge standar)
  • 1C (Arus discharge maks terus menerus)

 

Ngeculake

 

  • -40 ~ + 60 ℃ (Rentang asor relatif ≤85% RH)

Kita bisa dipercaya

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd wis fokus ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium kanggo 17 taun, karo 3000+ kasus kualitas dhuwur ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium, lan setya setya nyediakake solusi khusus baterei lithium luwih competitive lan produk kanggo pangguna ing saindhenging donya.

Filosofi layanan

Pusat-Pelanggan
Njupuk Teknologi Minangka Inti
Pangembangan Miturut Kualitas
High Quality Oriented

Kekuwatan teknis

Teknologi Baterei Lithium sing bledosan
Ngisi lan Discharge Suhu Kurang
Teknologi High Rate Discharge
Baterei Kanthi Tingkat Discharge Saka 3C Nganti 100C

Tim R & D

10+ R&D lan Teknisi Teknis
20+ Pakar Baterei Lithium Khusus
30+ Tim Operasi Proyek Baterei Lithium

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Polimer

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Polimer
No.modelKapasitas Khas (mAh)Ketebalan (maks) (mm) Jembar (maks) (mm) Dhuwur (maks) (mm) Resistansi internal (mΩ)
1303040P3203.230.540.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
2383450P6503.834.550.5
3401523P1204.015.023.0Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
4401525P1204.015.025.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
5402025P1604.020.025.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
6402030P1504.020.030.5
7402030P1804.020.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
8402030P2004.020.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
9402035P2404.020.035.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
10402530P2604.025.030.5
11402535P3204.025.034.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
12403030P3204.030.030.5
13403035P4004.030.035.5
14403040P4004.030.040.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
15423034PD3604.230.033.5Suhu kurang -40 ℃
16423034P4004.230.033.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
17501621P1305.016.021.0
18502025P2005.020.025.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
19502029P2505.020.029.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
20502029P2605.020.029.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
21502030P2005.020.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
22502030P2505.020.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
23502035P3005.020.035.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
24502040P3805.020.040.5
25502530P3005.025.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
26502530P3105.025.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
27502535P4005.025.034.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
28503030P4105.030.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
29503035P5005.030.035.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
30503040P5505.030.040.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
31503040P6005.030.040.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
32531220P1005.312.520.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
33553454P10505.534.054.0Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
34562527P2805.625.027.5
35582525P3005.825.024.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
36601752P5006.017.052.0
37602025P2406.020.025.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
38602030P3006.020.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
39602035PH3806.020.035.510C tingkat dhuwur discharge
40602035P4006.020.035.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
41602040P4506.020.040.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
42602045P5006.020.045.0Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
43602248P6206.022.548.8Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
44602530P4006.025.030.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
45602535P5006.025.035.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
46602540P6006.025.040.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
47603030P5006.030.530.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
48603035P6006.030.535.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
49603040P6006.030.540.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
50603040P7006.030.540.5
51603943P10006.039.043.0Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
52652728P4806.527.028.5
53682028P3806.820.528.5
54702030P3507.020.530.5
55702030PH3507.020.530.510C tingkat dhuwur discharge
56702530P5007.025.530.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
57801830PH4008.018.030.510C tingkat dhuwur discharge
58802030P4008.020.530.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
59802025P3008.020.525.5
60802035PH5008.020.535.510C tingkat dhuwur discharge
61802035P5008.020.535.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
62802045P7508.020.545.0Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
63802526P4008.025.526.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
64802530P5508.025.530.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
65803035P8008.030.535.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
66803040P9008.030.540.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
67852024P3508.020.524.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
68902030P5009.020.530.5Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
69902050P8009.020.550.0Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
70902050P9509.020.550.0Suhu dhuwur 80 derajat toleransi 6h
71102050P100010.020.550.0
72122535P95012.025.535.53C tingkat discharge
73

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]