Home / Kaca Topik / Baterai Lithium Robot Kab

Robot duwe ciri penting kayata persepsi, nggawe keputusan, lan eksekusi. Dheweke bisa mbantu utawa ngganti manungsa kanggo ngrampungake pakaryan sing mbebayani, abot, lan rumit, ningkatake efisiensi lan kualitas kerja, ngladeni urip manungsa, lan nggedhekake utawa ngluwihi ruang lingkup kegiatan lan kemampuan manungsa. Amarga saka panjaluk kanggo penak, sumber daya uga dadi angel banget kanggo ngatasi. Kanggo baterei robot, Hoppt Battery wis ngembangake baterei robot sing ndhukung pangisi daya suhu -40 ° C lan suhu rata-rata 5C, discharge 10C, mbantu industri robot.

Saiki, ing industri logistik lan pergudangan, amarga kemajuan intelijen, robot sing diarani robot antar-jemput kargo AGV uga muncul. Robot iki nyadari warehousing cerdas. Hoppt Battery wis dikembangaké sel baterei robot AGV khusus kanggo iki, kang bisa Applied kanggo gedhe Paling kabutuhan robot AGV.

Benefit

Kekuwatan teknis

tim ahli teknologi baterei lithium profesional, saestu on-demand.

Jaminan kontrol kualitas

instrumen lan peralatan test kabeh kasedhiya, saka bahan mlebu kanggo kapal, saben aksesoris strictly dites.

Dhukungan sertifikasi

Kabeh desain produk nuduhake standar sertifikasi sing cocog kanggo mesthekake yen saben produk sing disesuaikan bisa lulus sertifikasi sing cocog.

layanan efisien

Kita njupuk sudut pandang pelanggan kanthi lengkap, ora mung kecepatan respon utawa sikap layanan, kabeh kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Kinerja kanthi rega sing larang

konco teknologi profesional lan layanan enten, rapet ngiring dening prices cukup, kita fokus ing kemitraan kerjasama long-term.

layanan sawise-sales cepet

produk janji garansi 1-3 taun, kita bakal nepaki janji lan aktif kerjo bareng kanggo nyilikake resiko supaya sampeyan ora kuwatir.

aplikasi

HOPPT BATTERY nduweni kinerja apik ing suhu kurang, -40 ℃, lan tingkat discharge dhuwur ing suhu rata-rata, kang bisa nyukupi kabutuhan produk robot ing lingkungan beda. Baterei robot khusus kita wis akeh digunakake ing robot inspeksi daya, robot riset ilmiah laut, robot pangopènan laut, robot disinfeksi, robot resepsi, robot layanan, robot inspeksi keamanan, robot patroli wates, lan robot rel.

Robot 5G Kab

Robot 5G Kab

Mesin gawe ngethoki suket

Mesin gawe ngethoki suket

Robot AGV

Robot AGV

Robot Inspeksi Track

Robot Inspeksi Track

Robot Laut Jero

Robot Laut Jero

Robot Inspeksi Gardu

Robot Inspeksi Gardu

Robot inspeksi

Robot inspeksi

Batere AGV

Batere AGV

Fitur Robot Lithium Battery Cell

Rate Discharge ing -30 ℃

Rate Discharge ing -30 ℃

Syarat Tes:
Pengisian: 0.5C CC 4.2V, 4.2V 40mA cut-off ing suhu kamar Discharge: beda arus DC, 2.0V, 0.5C/1C/1.5C cut-off

Siklus RT 1C/1C (4.20~2.75V)

Siklus RT 1C/1C (4.20~2.75V)

Syarat Tes:
Pengisian daya: 1C CC-CV 4.2V, 40mA cut-off Discharge: 1C DC, 2.75V cut-off
Kapasitas sing bisa dibalekake saben siklus 50 tes (0.2C)

Kita bisa dipercaya

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd. minangka perusahaan adhedhasar teknologi kanthi pengalaman baterei pitulas taun. Klompok teknisi ing pangembangan pitulas taun ayo Hoppt Battery ing baterei khusus kanggo entuk riset baterei diwasa lan teknologi pangembangan lan pengalaman layanan. Produk baterei sing dikembangake kanthi mandiri dening pabrik wis lulus sertifikasi sistem mutu IS09001, lan produk kasebut tundhuk karo ROHS, CE, UL, CB, PSE, KC, UN38, MSDS lan sertifikasi liyane. Tim R&D kita makarya kanthi rapet karo para klien kanggo nyedhiyakake solusi sing cocog kanggo aplikasi baterei kanthi efek cepet kanggo kabutuhan. Yen kasengsem ing baterei khusus Hoppt (customizable), monggo klik gambar ing ngisor iki utawa klik [Inquiry Online] ing sisih tengen kaca iki kanggo hubungi kita!

Talenta teknis lan pengalaman proyek sing apik banget

Menehi dhukungan solusi teknis paling profesional lan pertimbangan proyek sing sampurna.

Manajemen kualitas sing sistematis lan rasa tanggung jawab sing kuat

Ora mung barang bakal dititi priksa sadurunge kiriman kanggo tanggung jawab kanggo pelanggan, nanging uga ing saben rintangan kanggo nindakake kir acak, saben langkah menyang Manajemen sistem, supaya kualitas produk dadi tandha kuwat.

Filosofi perusahaan

Tansah dadi siji, karo customer-centric, teknologi basis, kanggo nggawe nilai luwih kanggo pelanggan. Kita ngupayakake kerjasama win-win jangka panjang.

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]