Home / blog

16 Sep, 2021 dening: hqt

Apa Bedane Baterei Lithium Kabeh-State lan Baterei Lithium Solid State?

Baterei padat ora kabeh elektrolit padat, ana uga sing cair (campuran cairan lan padhet gumantung saka rasio campuran). ...

Mangerteni liyane

16 Sep, 2021 dening: hqt

Metode Penanganan Limbah Baterai Lithium Ion

Ana akeh sing ora bisa dianyari kanthi nilai ekonomi sing dhuwur, kayata kobalt, lithium, nikel, tembaga, aluminium, lsp.

Mangerteni liyane

16 Sep, 2021 dening: hqt

Pambuka Bahan Anoda Lan Katoda Baterei Lithium Ion

Kanggo baterei lithium lan baterei lithium ion (baterei polimer litium uga kalebu baterei lithium ion), baterei lithium yaiku ...

Mangerteni liyane

16 Sep, 2021 dening: hqt

Diskusi Baterei 26650 Vs Baterei 18650

Yen sampeyan kepengin ngerti babagan bedane utama ing antarane baterei 18650 lan baterei 26650, mula sampeyan wis teka ...

Mangerteni liyane

Kita Temokake, Kita Sinau,
Lan Kita Nuduhake.

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]