Home / FAQ

FAQ

kita wis ngringkes sawetara masalah umum

Teknologi

  • Q.

    Apa sampeyan nggawe produk sing disesuaikan?

    A.

    ya wis. We nyedhiyani pelanggan karo OEM / ODM solusi. Jumlah pesenan minimal OEM yaiku 10,000 potong.

  • Q.

    Kepiye cara ngemas produk?

    A.

    We Pack dening peraturan Perserikatan Bangsa-Bangsa, lan kita uga bisa nyedhiyani packaging khusus miturut syarat customer.

  • Q.

    Apa jenis sertifikat sampeyan?

    A.

    Kita duwe ISO9001, CB, CE, UL, BIS, UN38.3, KC, PSE.

  • Q.

    Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

    A.

    Kita nyedhiyakake baterei kanthi daya ora ngluwihi 10WH minangka conto gratis.

  • Q.

    Apa kapasitas produksi sampeyan?

    A.

    120,000-150,000 potongan saben dina, saben produk nduweni kapasitas produksi sing beda, sampeyan bisa ngrembug informasi rinci miturut email.

  • Q.

    Suwene iku njupuk kanggo gawé?

    A.

    Udakara 35 dina. Wektu tartamtu bisa diatur kanthi email.

  • Q.

    Suwene wektu produksi sampel sampeyan?

    A.

    Rong minggu (14 dina).

liyane

  • Q.

    Apa syarat pembayaran?

    A.

    Kita umume nampa 30% pembayaran advance minangka simpenan lan 70% sadurunge pangiriman minangka pembayaran final. Cara liya bisa dirembug.

  • Q.

    Apa syarat pangiriman?

    A.

    We nyedhiyani: FOB lan CIF.

  • Q.

    Kepiye cara pembayaran?

    A.

    Kami menerima pembayaran via TT.

  • Q.

    Pasar endi sing wis sampeyan adol?

    A.

    Kita wis ngangkut barang menyang Eropa Lor, Eropa Kulon, Amerika Utara, Timur Tengah, Asia, Afrika, lan papan liyane.

Ora ketemu sing dikarepake?Contact Us

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]