Home / blog / Industry / Metode Wiring Panel Proteksi Baterai Lithium

Metode Wiring Panel Proteksi Baterai Lithium

11 Sep, 2021

By hqt

Plat proteksi baterei Lithium minangka pangisian daya lan proteksi baterei lithium seri. Yen kebak listrik, prabédan voltase antarane sel individu kurang saka nilai sing disetel (umume ± 20 mV), lan efek pangisian daya saka sel individu ing paket baterei kanthi efektif ditingkatake. Ing wektu sing padha, overpressure, underpressure, overcurrent, short-circuit lan overtemperature saben sel siji ing baterei dideteksi kanggo nglindhungi lan ngluwihi umur layanan sel. Perlindhungan undervoltage nyegah baterei rusak amarga overdischarge sajrone nggunakake saben sel siji.

Ana rong bagéan utama komposisi baterei lithium rampung, inti baterei lithium lan piring protèktif, inti baterei lithium utamané kasusun saka piring positif, diaphragm, piring negatif, elektrolit; Plat positif, diafragma, nduwurke tumpukan piring negatif utawa laminasi, kemasan, elektrolit perfusi, kemasan digawe dadi inti, peran piring proteksi baterei lithium akeh wong sing ora ngerti, piring perlindungan baterei lithium, kaya jeneng kasebut kanggo nglindhungi baterei lithium. . saka, Peran saka piring pangayoman baterei lithium kanggo nglindhungi baterei nanging sijine, nanging isi, nanging aliran, lan ana uga output pangayoman short circuit.

Sambungan Plate Proteksi baterei lithium

Ana rong cara kanggo ngrancang piring perlindungan baterei lithium. Padha piring positif lan piring negatif. Prinsip lan tujuane padha. Nanging, piranti kasebut ora ndhukung setelan koreksi lan piring negatif liwat piranti lunak, saengga mung bisa bener kanthi fisik. Nyambung kanggo nemtokake cara pangayoman, Ing wektu sing padha, piranti lunak sing digunakake uga beda. Ing ngisor iki nerangake cara sambungan lan operasi saka rong panel protèktif.

Pambuka sawetara cara kabel kanggo piring perlindungan baterei lithium

Panel protèktif sing umum digunakake kanggo sambungan panel proteksi baterei ora luwih saka piring podho negatif, piring pamisah negatif, lan piring podho rupo positif. Cara liya ora diterangake kanthi rinci. Rinciane kaya ing ngisor iki:

1, cara sambungan piring negatif, urutan sambungan mangga deleng tabel ing ngisor iki.

Pambuka sawetara cara kabel kanggo piring perlindungan baterei lithium

2, mode sambungan piring negatif, urutan sambungan mangga deleng tabel ing ngisor iki.

Pambuka sawetara cara kabel kanggo piring perlindungan baterei lithium

3, mode sambungan piring positif, urutan sambungan mangga deleng tabel ing ngisor iki.

Pambuka sawetara cara kabel kanggo piring perlindungan baterei lithium

Sajrone proses, piring pangayoman baterei wis akeh cara sambungan nalika dites ing peralatan baterei non-standar, lan iku uga worth testing sing sambungan menowo. Proses prasaja kaya ing ngisor iki:

1, sijine peralatan ing desktop relatif horisontal, lan nyetel Gamelan peralatan kang, supaya iku stabil;

2, kanggo mesthekake yen nggunakake peralatan asor ing sawetara saka 30 kanggo 50 %, asor dhuwur rawan kanggo bocor listrik saka Nihan, Laka kejut listrik;

3, akses sumber daya sing cocog (AC220V/0 .1 A), nguripake tombol daya piranti utama, nguripake tombol modul daya pamilike

4, priksa manawa peralatan kasebut bisa ditampilake kanthi bener lan tes normal.

Cara sambungan piring perlindungan baterei lithium

Sawetara baterei lithium-ion duwe garis perlindungan suhu katelu, lan sawetara duwe garis mriksa informasi baterei (kayata baterei non-asli kanggo menehi tandha weker). Baterei litium-ion yaiku baterei + piring pelindung. Line 3 mung bakal katon ing piring protèktif, lan baterei bakal tansah mung loro baris. Ana rong jinis baterei lithium-ion, lan 3.7 V sing jelas yaiku aluminium fosfat non-wesi, sing bisa diganti langsung.

Panggantos punika prasaja banget (cathetan kutub positif lan negatif):

1: Copot kemasan baterei utami, banjur wesi listrik misahake piring protèktif saka baterei.

2: Copot uga panel protèktif baterei anyar lan pasang baterei menyang panel protèktif lawas.

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]