Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    Napa Pilih kita

    Kita wis fokus ing riset lan produksi baterei lithium kanggo 16 taun, ngatur kabeh.

    Produsen langsung

    Perusahaan kasebut minangka perusahaan R&D lan produksi baterei lithium sing kondhang ing China, kanthi basis produksi ing Dongguan, Huizhou, Jiangsu, lan papan liyane ing China.

    Tim R&D profesional

    Luwih saka 100 peneliti ilmiah, kalebu insinyur profesional ing elektrokimia, teknologi, struktur, elektronik.

    Kasus Teknis

    Sampeyan bisa nemokake kabeh solusi baterei lithium sing sampeyan butuhake, apa ing urip ing dalan utawa lapangan safety lan aerospace.

    customer Service

    Insinyur lan personel dhukungan pelanggan bakal ngetutake lan nanggapi kanthi cepet lan efisien.

    pusat produksi utama
    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]