Home / Kaca Topik / Lithium Ganti Baterei Lead-Acid

Lithium Ganti Baterei Lead-Acid adhedhasar baterei lithium wesi fosfat, sistem baterei lithium dirancang ing seri karo modul. Ngapikake safety sakabèhé lan urip layanan saka produk liwat sistem BMS dipercaya lan teknologi ekualisasi kinerja dhuwur. Kabeh sistem nduweni karakteristik konfigurasi fleksibel lan linuwih dhuwur. Produk kasebut akeh digunakake ing pusat data, komunikasi, panyimpenan energi omah, panyimpenan energi sing disebarake, lan panyimpenan energi fotovoltaik.

Fitur Product

  • Nggunakake baterei panyimpenan energi fosfat wesi lithium, sing ramah lingkungan lan aman.
  • Keamanan / linuwih: nggunakake desain struktural kelas otomotif lan teknologi welding laser; sistem BMS dirancang miturut peraturan otomotif, karo linuwih dhuwur.
  • Urip layanan dawa, produk dijamin 5 taun, lan umur layanan luwih saka 10 taun.
  • Desain modular, gampang kanggo pelanggan kanggo nginstal lan njaga.
  • Ukuran cilik, bobot entheng, baterei lithium energi sing padha, bobot lan volume yaiku 1/3 asam timbal.
  • Konfigurasi kasebut fleksibel, lan baterei kanthi kapasitas sing beda-beda bisa dikonfigurasi miturut kabutuhan daya serep pelanggan.

Benefit

Kapadhetan Energi Dhuwur

200~290wh/Kg Kapadhetan Energi Nganti 200~290wh/Kg

Kinerja Suhu Dhuwur & Kurang

-40 ℃—65 ℃ Kisaran Suhu Kerja: -40 ℃—65 ℃

Kinerja Safety Dhuwur

Overcharge, Over Discharge, Akupunktur, Squeeze, Short Circuit, Dampak, Suhu Dhuwur, Gunshot

Long Cycle Life

Siklus Urip Ora Kurang Saka 2000 Kaping, Tingkat Retensi Kapasitas 80%.

High Rate Discharge

-40 ℃ Tingkat Dhuwur 5C Discharge Terus-terusan Luwih saka 80% Kapasitas Tingkat Retensi

Lampung

Ora Ngandhut Kadmium, Timbal, Merkuri lan Unsur Liyane Sing Ngresiki Lingkungan, Lan Bebas Polusi

klasifikasi

Wadhah Golf

Wadhah Golf

UPS

UPS

Pangkalan Komunikasi

Pangkalan Komunikasi

Miwiti Mobil

Miwiti Mobil

angkatan laut

angkatan laut

RV

RV

Energi Surya

Energi Surya

Sepeda Motor

Sepeda Motor

Fitur Baterai Lithium Ganti Lead-Acid

parameter

fitur

  • Kapasitas baterei: 3000 ~ 3150mAh
  • Suhu pengisian: 0 ℃ ~ + 45 ℃
  • Suhu discharge normal: -40 ℃ ~ + 55 ℃
  • Tingkat discharge maksimum ing suhu kurang: 0.5C
  • Kapadhetan energi: babagan 240Wh/kg

Ngeculake

Beda suhu lan tingkat discharge

  • -30 ℃ 0.5C tingkat discharge 80%
  • -30 ℃ 1C tingkat discharge 75%
  • -30 ℃ 2C tingkat discharge 77%
  • -40 ℃ 0.5C tingkat discharge 40%

Ngeculake

Parameter Sel LFP-100Ah

  • Rated tegangan: 3.2V
  • Energi sing dirating: 320Wh
  • Suhu pengisian: 0 ~ 55 ℃
  • Suhu discharge: -20 ℃ ~ 55 ℃
  • Bobot: 2.25Kg
  • Ukuran: 128 (L) * 173 (W) * 48 (H) mm

daya

LFP-100Ah kinerja discharge baterei Lithium

  • -20 ℃ 0.5C tingkat retensi kapasitas discharge 95%
  • -20 ℃ 1C tingkat retensi kapasitas discharge 90%
  • -20 ℃ 2C tingkat retensi kapasitas discharge 88%
  • -20 ℃ 3C tingkat retensi kapasitas discharge 83%

Kita bisa dipercaya

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd wis fokus ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium kanggo 17 taun, karo 3000+ kasus kualitas dhuwur ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium, lan setya setya nyediakake solusi khusus baterei lithium luwih competitive lan produk kanggo pangguna ing saindhenging donya.

Filosofi layanan

Pusat-Pelanggan
Njupuk Teknologi Minangka Inti
Pangembangan Miturut Kualitas
High Quality Oriented

Kekuwatan teknis

Teknologi Baterei Lithium sing bledosan
Ngisi lan Discharge Suhu Kurang
Teknologi High Rate Discharge
Baterei Kanthi Tingkat Discharge Saka 3C Nganti 100C

Tim R & D

10+ R&D lan Teknisi Teknis
20+ Pakar Baterei Lithium Khusus
30+ Tim Operasi Proyek Baterei Lithium

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Ganti Timbal-Asam

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Ganti Timbal-Asam
Kategori ProdukNomer ProdukDitjen KapasitasEnergi RatedTegangan standarTegangan Batas Ngisor (V)Tegangan Limit Ndhuwur (V)Ukuran (mm) W * H * D
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP124040Ah512Wh12.8V10V14.6V195 * 130 * 166
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP125050Ah640Wh12.8V10V14.2V198 * 166 * 170
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP126060Ah768Wh12.8V10V14.2V260 * 168 * 209
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP1260100Ah1280Wh12.8V10V14.2V330 * 173 * 215
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12100100Ah1280Wh12.8V10V14.6V330 * 173 * 216
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12120120Ah1536Wh12.8V10V14.2V406 * 173 * 236
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12150150Ah1920Wh12.8V10V14.2V483 * 170 * 240
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12165165Ah2112Wh12.8V10V14.6V330 * 173 * 216
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12200200Ah2560Wh12.8V10V14.2V522 * 240 * 218
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12200200Ah2560Wh12.8V10V14.6V483 * 170 * 240
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12300300Ah3840Wh12.8V10V14.2V520 * 269 * 220
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP12300300Ah7680Wh12.8V10V14.6V483 * 170 * 240
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP245050Ah1280Wh25.6V20V28.4V260 * 168 * 209
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP246060Ah1536Wh25.6V20V28.4V406 * 173 * 236
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP24100-A100Ah2560Wh25.6V20V28.4V483 * 170 * 240
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP24100-B100Ah3840Wh25.6V20V28.4V522 * 240 * 218
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP365050Ah1920Wh38.4V30V42.6V330 * 173 * 215
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP366060Ah2304Wh38.4V30V42.6V483 * 170 * 240
Baterei Lithium Ngganti Asam TimbalLFP36100100Ah3840Wh38.4V30V42.6V520 * 269 * 220

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]