Home / aplikasi / Sepeda Motor

Daya kanggo ngangkat produk sampeyan menyang level sabanjure

Piranti lan peralatan medis penting kanggo perawatan pasien sing bermutu lan dirancang kanggo ndhukung sumber energi baterei kanggo aplikasi serep daya, portabilitas utawa mobilitas. .

Amarga kemajuan ing peralatan medis mbutuhake kinerja operasional lan linuwih sing luwih dhuwur, HOPPT terus nginovasi teknologi baterei lan kemampuan manufaktur ing sawetara wilayah:

Amarga kemajuan ing peralatan medis mbutuhake kinerja operasional lan linuwih sing luwih dhuwur, HOPPT terus nginovasi teknologi baterei lan kemampuan manufaktur ing sawetara wilayah:

Mangerteni liyane

Apa Karakteristik Konten Iki?

Baterei lithium wesi fosfat (LiFePO4) ora mbutuhake pangopènan aktif kanggo nambah umur layanan. Kajaba iku, baterei ora nuduhake efek memori lan amarga kurang discharge (<3% saben sasi), sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

Apa Manfaat

Sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. Baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

  • Dhukungan kanggo Kelas l, Kelas ll lan pilih piranti Kelas lll
  • Pack alus, plastik hard lan omah logam
  • Dhukungan kanggo panyedhiya sel tingkat ndhuwur
  • Manajemen baterei khusus kanggo ngukur bahan bakar, balancing sel, sirkuit safety
  • Produksi mutu (iso 9001)

Crita Sukses Kita

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]