Home / blog / Topik / Diskusi Baterei 26650 Vs Baterei 18650

Diskusi Baterei 26650 Vs Baterei 18650

16 Sep, 2021

By hqt

Yen sampeyan pengin ngerti bedane utama antarane baterei 18650 lan baterei 26650, mula sampeyan wis teka ing kaca sing bener. Ing kene, sampeyan bakal ngerti kabeh babagan rong baterei kasebut. Uga, pandhuan iki mbantu sampeyan mutusake baterei endi apa baterei 18650 utawa baterei 26650 minangka pilihan sing pas kanggo aplikasi sampeyan. Nanging, minangka baterei sing populer, sampeyan bisa uga pengin ngerti luwih lengkap babagan kinerja baterei 18650 lan mbandhingake, kayata Kapasitas Tinggi 18650 Baterai 2019 lan Bedane antarane Baterai Lithium 18650 lan Baterai Lithium 26650.

Yen sampeyan pengin ngerti bedane utama antarane baterei 18650 lan baterei 26650, mula sampeyan wis teka ing kaca sing bener. Ing kene, sampeyan bakal ngerti kabeh babagan rong baterei kasebut. Uga, pandhuan iki mbantu sampeyan mutusake baterei endi apa baterei 18650 utawa baterei 26650 minangka pilihan sing pas kanggo aplikasi sampeyan.

Nalika sampeyan nggoleki baterei online, sampeyan mesthi bakal nemokake akeh jinis baterei sing kasedhiya ing pasar. Ora ana keraguan manawa baterei lithium-ion utawa baterei sing bisa diisi ulang cukup populer saiki amarga kapasitas lan tingkat discharge sing luwih dhuwur. Biasane digunakake kanggo piranti elektronik, utamane portabel lan kendaraan listrik. Sing nggumunake, panggunaane uga katon ing aplikasi aerospace lan militer.

Kajaba iku, ana akeh jinis baterei sing bisa diisi ulang, kalebu 14500, 16340, 18650, lan 26650 baterei sing bisa diisi ulang.

Ing antarane kabeh baterei sing bisa diisi ulang, mesthi ana sing bingung antarane 18650 baterei sing bisa diisi ulang lan 26650 baterei sing bisa diisi ulang. Iku kabeh amarga loro baterei iki cukup topik trendi ing donya vaping lan senter. Dadi, yen sampeyan flashaholic utawa vaper, sampeyan bisa uga ngerti babagan rong jinis baterei kasebut. Pandhuan iki bakal mbantu sampeyan mbusak kebingungan kanthi nyritakake kabeh prabédan utama ing antarane rong baterei kasebut kanthi rinci.

Apa bedane baterei 18650 lan 26650

Ing kene, kita bakal mbedakake antarane 18650 lan 26650 baterei sing bisa diisi ulang saka macem-macem faktor-

  1. Size

Kanggo baterei Lithium-ion 18650 sing bisa diisi ulang, 18 ukuran diameter 18mm lan 65 dawane 65mm lan 0 nuduhake yen baterei silinder.

Ing tangan liyane, kanggo 26650 baterei Lithium-ion isi ulang, 26 stands for 26 mm ing diameteripun, 65stands kanggo 65 mm ing dawa lan 0 nuduhake baterei silinder. Amarga ukurane, dheweke bisa menehi daya akeh sanajan senter cilik.

Mangkono, siji prabédan utama antarane rong baterei iki diameteripun. Nalika sampeyan bisa ndeleng sing 26650 baterei luwih gedhe ing diameteripun dibandhingake 18650 baterei.

  1. kapasitas

Saiki, nerangake kapasitas. Ya, kapasitas 18650 baterei Lithium-ion sing bisa diisi ulang sekitar 1200mAH - 3600mAh lan kapasitas baterei kasebut didhukung dening akeh mod kothak vape, sing kalebu mod kothak sing diatur lan mod mech.

Nalika nerangake 26650 baterei Lithium-ion sing bisa diisi ulang, padha duwe kapasitas gedhe dibandhingake karo 18650 baterei lan kanthi mangkono, mbisakake wektu roto cukup dawa antarane daya. Amarga kapasitas sing dhuwur, bisa digunakake ing mods kothak vape VV.

  1. Voltase

Umume 18650 baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang nganti maksimal 4.4V. Pangisian daya saiki baterei iki kira-kira 0.5 kaping kapasitas baterei. Kaya baterei lithium-ion 18650, baterei 26650 nduweni sifat kimia sing diarani Lithium Manganese Oxide kanthi tegangan nominal 3.6 nganti 3.7 V saben sel. Nanging, voltase pangisian daya maksimal sing disaranake yaiku 4.2V.

Iki minangka prabédan utama ing antarane baterei 18650 lan 26650 sing kudu sampeyan ngerti sadurunge tuku jinis baterei sing bisa diisi ulang.

Baterei endi sing luwih disenengi, baterei 26650 utawa baterei 18650

Saiki, keprigelan utama sabanjure yaiku baterei sing luwih apik apa baterei 26650 utawa baterei 18650. Banjur, jawaban sing gampang kanggo pitakonan kasebut gumantung saka kabutuhan lan syarat sampeyan.

Saiki, baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang 18650 minangka sumber baterei sing misuwur banget kanggo lampu senter teknologi dhuwur saiki amarga baterei iki nduweni daya akeh. Elinga yen gaya lan ukuran baterei 18650 bisa beda-beda saka pabrikan menyang pabrikan. Kabar apik yaiku industri nyoba nggawe standar ukuran baterei 18650. Kajaba iku, baterei lithium-ion 18650 sing bisa diisi ulang ora dirancang supaya bisa mlaku kanthi optimal ing suhu ngisor beku.

Ing sisih liya, 26650 baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang yaiku kapasitas dhuwur lan baterei kinerja dhuwur sing dirancang kanggo menehi daya sing luar biasa kanggo piranti saluran banyu dhuwur.

Ana sawetara perkara sing bisa ditimbang nalika milih baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang. Iki bakal mbantu sampeyan milih sing cocog kanggo aplikasi sampeyan:

· Waca pandhuan lan pandhuan ing piranti utawa aplikasi elektronik sing pengin digunakake baterei sadurunge tuku. Iki bakal menehi sampeyan informasi sing gegandhengan karo voltase lan kompatibilitas lan mesthekake sampeyan tuku sing pas kanggo piranti sampeyan.

· Baterei sing ramah lingkungan kudu dadi prioritas utama amarga uga apik kanggo kesehatan lan lingkungan.

· Faktor liyane sing kudu ditimbang yaiku daya tahan amarga sampeyan ora pengin tuku baterei liyane sadurunge taun rampung.

Coba titik kasebut ing pikiran nalika sampeyan tuku baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang. Iki bakal mbantu sampeyan nggawe tuku kanthi bener kanggo aplikasi utawa elektronik sampeyan.

Uga, elinga yen ana rong istilah liyane sing bakal sampeyan deleng ing label baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang - dilindhungi lan ora dilindhungi.

Baterei sing dilindhungi dilengkapi sirkuit listrik cilik sing dipasang ing kemasan sel. Sirkuit iki dirancang kanggo nglindhungi baterei saka macem-macem masalah kayata suhu, overcharging, liwat saiki utawa ing saiki.

Ing sisih liya, baterei sing ora dilindhungi ora kasedhiya karo sirkuit cilik iki ing kemasan baterei. Mulane baterei iki nduweni kapasitas lan kemampuan saiki luwih akeh tinimbang sing dilindhungi. Nanging, baterei sing dilindhungi luwih aman kanggo aplikasi lan piranti sampeyan.

Bisa nggunakake baterei 26650 lan baterei 18650 bebarengan

Baterei 26650 lan 18650 bisa digunakake kanggo nyedhiyakake daya kanggo kabeh jinis aplikasi lan piranti sing mbutuhake baterei ukurane. Amarga spesifikasi lan sipat sing beda-beda ing baterei lan uga piranti, sampeyan kudu nemtokake endi sing bener digunakake kanggo tujuan lan kabutuhan tartamtu.

Inggih, 18650s baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang bisa digunakake piyambak utawa karo batre liyane uga kalebu 26650 batre kanggo mbangun ngemas baterei lan bank daya utawa piranti digunakake kanggo ngisi daya piranti. Dadi, gumantung saka tujuane, baterei 26650 lan 18650 bisa digunakake bebarengan.

Nanging, loro baterei iki minangka pilihan sing sampurna kanggo senter, obor lan piranti vaping.

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]