Home / aplikasi / Simpenan energi sing disebarake

Daya kanggo ngangkat produk sampeyan menyang level sabanjure

Energi sing disebarake minangka metode pasokan energi sing nggabungake produksi energi lan konsumsi sing diatur ing sisih pangguna. Bisa nyedhiyakake pangguna kanthi macem-macem pasokan energi saka kadhemen, panas, lan listrik. Nduwe karakteristik panggunaan ing situs, resik lan kurang karbon, interaksi sing cukup, fleksibel lan efisien, lan liya-liyane, minangka bagean sing penting lan penting saka sistem energi modern. Panyimpenan energi sing disebarake minangka tambahan sing dibutuhake kanggo sistem energi sing disebarake. Sistem panyimpenan energi sing disebar duwe lokasi akses sing fleksibel. Utamane digunakake ing jaringan distribusi voltase rendah lan medium, pembangkit listrik lan microgrid sing disebarake, lan aplikasi sisih pangguna.

Panyimpenan energi sing disebarake luwih aktif ing Amerika Serikat, Eropa, Australia, Jepang, lan wilayah liyane. Saliyane rega listrik pangguna pungkasan sing dhuwur lan tarif listrik puncak menyang lembah sing cukup, negara kasebut uga duwe sistem rega listrik sing luwih apik kanggo aplikasi panyimpenan energi. Ngenalake subsidi panyimpenan energi sing disebarake utawa kabijakan insentif kanggo ndhukung pangembangan sistem panyimpenan solar hibrida lokal utawa sistem panyimpenan energi kluwarga independen kanggo mbantu pangguna nyuda rega listrik, nambah proporsi panggunaan energi sing bisa dianyari, lan ningkatake kualitas daya utawa kapabilitas pemulihan bencana.

Mangerteni liyane

Apa Karakteristik Konten Iki?

Baterei lithium wesi fosfat (LiFePO4) ora mbutuhake pangopènan aktif kanggo nambah umur layanan. Kajaba iku, baterei ora nuduhake efek memori lan amarga kurang discharge (<3% saben sasi), sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. Baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

Apa Manfaat

Sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. Baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

  • Dhukungan kanggo Kelas l, Kelas ll lan pilih piranti Kelas lll
  • Pack alus, plastik hard lan omah logam
  • Dhukungan kanggo panyedhiya sel tingkat ndhuwur
  • Manajemen baterei khusus kanggo ngukur bahan bakar, balancing sel, sirkuit safety
  • Produksi mutu (iso 9001)

Kita Rekomendasi Kanggo Sampeyan

Blandit percipit disputando at mei.Ex impetus assentior cum, vis noster intellegat ne

Deleng Kabeh Produk Kita

Crita Sukses Kita

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]