Home / aplikasi / Panyimpenan Energi Ngarep

Daya kanggo ngangkat produk sampeyan menyang level sabanjure

Sistem panyimpenan energi omah saiki dipérang dadi rong jinis: sistem panyimpenan energi omah sing disambung karo kothak lan sistem panyimpenan energi omah sing ora ana grid. Paket baterei lithium panyimpenan energi ngarep ngidini sampeyan entuk energi sing aman, dipercaya, lan lestari lan pungkasane nambah kualitas urip. Produk panyimpenan energi kluwarga bisa diinstal ing paket baterei lithium panyimpenan energi kluwarga, apa ing skenario aplikasi mati-grid fotovoltaik utawa malah ing kluwarga ngendi sistem photovoltaic ora diinstal.

Paket baterei lithium panyimpenan energi kluwarga duwe umur layanan luwih saka sepuluh taun, desain modular, macem-macem unit panyimpenan energi bisa disambungake kanthi podo karo luwih fleksibel, prasaja, cepet, lan ningkatake panyimpenan lan pemanfaatan energi.

Sistem panyimpenan energi omah sing disambungake ing kothak dumadi saka limang bagean, 0kalebu array sel surya, inverter sing disambungake ing kothak, sistem manajemen BMS, paket baterei lithium, lan beban AC. Sistem kasebut nggunakake sumber daya campuran fotovoltaik lan sistem panyimpenan energi. Nalika daya listrik rata-rata, sistem sing disambungake karo jaringan fotovoltaik lan sumber daya listrik kanggo beban; nalika daya listrik gagal, sistem panyimpenan energi lan sistem sing disambungake menyang jaringan fotovoltaik didhukung bebarengan.

Sistem panyimpen energi omah sing ora ana grid bebas lan ora ana sambungan listrik menyang jaringan. Mulane, kabeh sistem ora perlu inverter kothak-disambungake, lan inverter photovoltaic bisa ketemu syarat. Sistem panyimpenan energi ngarep off-grid dipérang dadi telung mode kerja. Mode 1: Photovoltaic nyedhiyakake panyimpenan energi lan listrik pangguna (dina sing cerah); Mode 2: Baterei panyimpenan fotovoltaik lan energi nyedhiyakake listrik pangguna (mendhung); Mode 3: Panyimpenan energi Baterei nyedhiyakake listrik kanggo pangguna (sore lan udan).

Mangerteni liyane

Apa Karakteristik Konten Iki?

Baterei lithium wesi fosfat (LiFePO4) ora mbutuhake pangopènan aktif kanggo nambah umur layanan. Kajaba iku, baterei ora nuduhake efek memori lan amarga kurang discharge (<3% saben sasi), sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

Apa Manfaat

Sampeyan bisa nyimpen kanggo wektu sing luwih suwe. Baterei asam timbal mbutuhake pangopènan khusus. Yen ora, umure bakal saya suda.

  • Dhukungan kanggo Kelas l, Kelas ll lan pilih piranti Kelas lll
  • Pack alus, plastik hard lan omah logam
  • Dhukungan kanggo panyedhiya sel tingkat ndhuwur
  • Manajemen baterei khusus kanggo ngukur bahan bakar, balancing sel, sirkuit safety
  • Produksi mutu (iso 9001)

Kita Rekomendasi Kanggo Sampeyan

Blandit percipit disputando at mei.Ex impetus assentior cum, vis noster intellegat ne

Deleng Kabeh Produk Kita

Crita Sukses Kita

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]