Kebijakan Privasi

Sing kita

Teks sing disaranake: Alamat situs web kita yaiku: https://www.hopptbattery.com.

komentar

Teks sing disaranake: Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs iki, kita ngumpulake data sing dituduhake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senin agen browser kanggo mbantu deteksi spam.

Senar anonim sing digawe saka alamat email (uga disebut hash) bisa diwenehake menyang layanan Gravatar kanggo ndeleng yen sampeyan nggunakake. Kebijakan privasi layanan Gravatar kasedhiya ing kene: https://automattic.com/privacy/. Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

media

Teks sing disaranake: Yen ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngunggah gambar karo data lokasi sing ditempelake (EXIF GPS). Pengunjung situs web bisa ngundhuh lan ngekstrak sembarang data lokasi saka gambar ing situs web.

Cookies

Teks sing disaranake: Yen sampeyan ninggalake komentar ing situs sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo nyenengake supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Cookie iki bakal tahan setahun.

Yen sampeyan ngunjungi kaca mlebu, kita bakal nyetel cookie sak wentoro kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nrima cookie. Cookie iki ora ana data pribadi lan dibuang nalika sampeyan nutup browser.

Nalika sampeyan mlebu, kita uga bakal nyiyapake pirang-pirang cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar. Cookie mlebu suwene rong dina, lan opsi layar cookie suwene kanggo setahun. Yen sampeyan milih "Elingi Aku", sampeyan bakal mlebu log kanggo rong minggu. Yen metu saka akun sampeyan, cookie mlebu bakal dibusak.

Yen nyunting utawa ngirim artikel, cookie tambahan bakal disimpen ing browser sampeyan. Cookie iki ora kalebu data pribadhi lan mung nuduhake ID post artikel sing mung disunting. Sampeyan kadaluwarsa sawise dina 1.

Isi tertahan saka situs web liyane

Teks sing disaranake: Artikel ing situs iki uga kalebu isi sing kasedhiya (contone video, gambar, artikel, dsb.). Isi tertanam saka situs web liya dumadi kanthi cara sing padha, kaya manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web iki bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu tambahan, lan ngawasi interaksi sampeyan karo isi sing ditempelake, kalebu nelusuri interaksi karo isi sing kasedhiya yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs kasebut.

Sapa sing kita bareng karo data sampeyan

Teks sing disaranake: Yen sampeyan njaluk ngreset sandhi, alamat IP sampeyan bakal dilebokake ing email reset.

Suwene kita tetep data

Teks sing disaranake: Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndaftar ing situs web kita (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadhi ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, nyunting, utawa mbusak informasi pribadhi ing sembarang wektu (kajaba padha ora bisa ngganti jeneng panganggo). Administrator situs web uga bisa ndeleng lan nyunting informasi kasebut.

Apa hak sampeyan duwe liwat data sampeyan

Teks sing disaranake: Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, utawa wis ngiwa komentar, sampeyan bisa nyuwun nampa file sing dièkspor ing data pribadhi sing bakal ditindakake, kalebu data sing diwenehake kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa nyuwun supaya sampeyan mbusak data pribadhi sing dianakake babagan sampeyan. Iki ora kalebu data manawa diwajibake kanggo tujuan administrasi, hukum, utawa keamanan.

Ngirim data

Teks sing disaranake: Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]