Home / Products
Sistem Panyimpenan Energi
Ngarep Energy Storage Systems

Baterei Lithium Panyimpenan Energi

Packs baterei lithium panyimpenan energi adhedhasar baterei lithium wesi fosfat, sistem baterei lithium dirancang ing seri karo modul. Ngapikake safety sakabèhé lan urip layanan saka produk liwat sistem BMS dipercaya lan teknologi ekualisasi kinerja dhuwur. Kabeh sistem nduweni karakteristik konfigurasi fleksibel lan linuwih dhuwur. Produk kasebut akeh digunakake ing pusat data, komunikasi, panyimpenan energi omah, panyimpenan energi sing disebarake, lan panyimpenan energi fotovoltaik. Fitur Product Nggunakake lithium wesi fosfat daya baterei panyimpenan energi, kang lingkungan loropaken lan aman. Keamanan / linuwih: nggunakake desain struktural kelas otomotif lan teknologi welding laser; sistem BMS dirancang miturut peraturan otomotif, karo linuwih dhuwur. Umur layanan dawa, produk dijamin 5 taun, lan umur layanan luwih saka 10 taun. Desain modular, gampang kanggo pelanggan kanggo nginstal lan njaga. Ukuran cilik, bobot entheng, baterei lithium energi sing padha, bobot lan volume yaiku 1/3 asam timbal. Konfigurasi kasebut fleksibel, lan baterei kanthi kapasitas sing beda-beda bisa dikonfigurasi miturut kabutuhan daya serep pelanggan.

Mangerteni liyane

Baterei Lithium Panyimpenan Energi Ngarep

Sistem baterei panyimpenan energi ngarep pinter adopts desain piranti ngarep terpadu, kepileh lan ayu, gampang kanggo nginstal, dilengkapi baterei lithium-ion long-urip, lan menehi akses Uploaded photovoltaic, kang bisa nyedhiyani listrik kanggo panggonan, fasilitas umum, pabrik cilik. , etc. Ngadopsi konsep desain microgrid terpadu, bisa operate ing loro off-grid lan kothak-disambungake mode, lan bisa éling ngoper rapi saka mode operasi, kang nemen mbenakake linuwih saka sumber daya; dilengkapi sistem manajemen sing fleksibel lan efisien sing bisa adhedhasar kothak, beban, panyimpenan energi lan rega listrik diatur kanggo strategi operasi kanggo ngoptimalake operasi sistem lan nggedhekake keuntungan pangguna.

Mangerteni liyane

Stasiun Tenaga Portable

Pembangkit Listrik Portable nuduhake macem-macem baterei panyimpenan energi darurat. Kanthi Tambah ing siklus urip, lingkungan kerja, lan syarat pangayoman lingkungan saka baterei ndhukung ing macem-macem sistem aplikasi, voltase dhuwur unik, kapasitas dhuwur lan umur dawa saka baterei lithium, Proteksi lingkungan, polusi-free lan karakteristik liyane, liyane lan luwih dilengkapi karo macem-macem sistem sing gegandhengan karo panyimpenan energi, sistem panyengkuyunge kalebu sistem panyimpenan energi kluwarga, sumber energi portabel khusus, sumber daya komunikasi darurat portabel, sistem lampu werna solar, lan sumber daya komunikasi. Sistem, stasiun ngawasi apa sistem catu daya, sistem panyimpenan energi terpadu, sistem pembangkit listrik tenaga surya, etc.

Mangerteni liyane

Baterai Lithium Sepeda Listrik

Baterei litium kanggo kendaraan listrik minangka energi ing kendaraan sing nyedhiyakake energi kanggo kendaraan listrik. Baterei Lithium Hoppt kanggo kendaraan listrik dirancang lan dikembangake khusus kanggo moped listrik, sepedha listrik, lan sepedha motor listrik. Produk kasebut duwe sawetara teknologi paten nasional. Padha aman, ramah lingkungan, portabel lan tahan lama. Baterei lithium-ion daya umur urip.

Mangerteni liyane

Baterai Lithium Fleksibel

Kanthi kemajuan teknologi elektronik kanthi cepet, piranti elektronik saya akeh berkembang kanthi arah sing luwih tipis, luwih tipis, fleksibel lan bisa dipakai. Mulane, pangembangan baterei fleksibel minangka tren umum. Kanggo baterei fleksibel, fluiditas elektrolit tradisional bakal mbatesi ukuran lan wujude, lan elektrolit padhet utawa gel sing cocok sing paling cocok kanggo pangembangan baterei fleksibel. Dongguan Hoppt Light Baterei fleksibel Technology Co., Ltd. nggunakake bahan adhedhasar karbon, kalebu CNF, CNT, graphene, graphene lan bahan komposite, tinimbang foil tembaga lan aluminium foil tradisional minangka kolektor saiki, lan ndhukung bahan aktif kanggo nyiapake fleksibel Lipat fleksibel litium- baterei ion. Ing wektu sing padha, macem-macem desain struktur elektroda sing menarik kayata "elektroda kertas", kaya spons, pigura keropos, spring spiral, lan liya-liyane, bisa nyukupi kabutuhan piranti sing bisa dipakai fleksibel ing pasar.

Mangerteni liyane

Baterei Politum Litium

Baterei lithium polimer uga diarani baterei polimer lithium, uga dikenal minangka baterei lithium polimer. Iku uga jenis baterei lithium-ion, nanging dibandhingake karo baterei lithium Cairan, wis akeh kaluwihan ketok kayata Kapadhetan energi dhuwur, ukuran cilik, Ultra-tipis, bobot entheng, lan safety dhuwur. Iki minangka jinis baterei anyar. Fitur: Kapadhetan energi sing luwih dhuwur. Keamanan sing luwih apik. Desaine fleksibel lan wujude bisa disesuaikan. Karakteristik discharge apik. Desain papan perlindungan iku prasaja.

Mangerteni liyane

Products kita

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd. minangka pabrikan khusus sing spesialisasine ing baterei lithium polimer, baterei lithium panyimpenan energi, baterei lithium suhu rendah, baterei lithium tahan bledosan, baterei lithium tingkat dhuwur, baterei lithium wesi fosfat, baterei lithium 18650, lan lithium daya baterei. Panyedhiya solusi sing bisa nyedhiyakake solusi baterei sing disesuaikan karo pelanggan lan nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo integrasi baterei sing disesuaikan.

Ndeleng Kabeh Produk

Ora bisa nemokake baterei litium utawa aksesoris?

Marang kita sethitik liyane babagan apa sing looking for lan kita bakal nyambung sampeyan menyang tim sales kita.

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]