Home / Kaca Topik / Stasiun Tenaga Portable

Pembangkit Listrik Portable nuduhake macem-macem baterei panyimpenan energi darurat. Kanthi Tambah ing siklus urip, lingkungan kerja, lan syarat pangayoman lingkungan saka baterei ndhukung ing macem-macem sistem aplikasi, voltase dhuwur unik, kapasitas dhuwur lan umur dawa saka baterei lithium, Proteksi lingkungan, polusi-free lan karakteristik liyane, liyane lan luwih dilengkapi karo macem-macem sistem sing gegandhengan karo panyimpenan energi, sistem panyengkuyunge kalebu sistem panyimpenan energi kluwarga, sumber energi portabel khusus, sumber daya komunikasi darurat portabel, sistem lampu werna solar, lan sumber daya komunikasi. Sistem, stasiun ngawasi apa sistem catu daya, sistem panyimpenan energi terpadu, sistem pembangkit listrik tenaga surya, etc.

Benefit

Kapadhetan Energi Dhuwur

200~290wh/Kg Kapadhetan Energi Nganti 200~290wh/Kg

Kinerja Suhu Dhuwur & Kurang

-40 ℃—65 ℃ Kisaran Suhu Kerja: -40 ℃—65 ℃

Kinerja Safety Dhuwur

Overcharge, Over Discharge, Akupunktur, Squeeze, Short Circuit, Dampak, Suhu Dhuwur, Gunshot

Long Cycle Life

Siklus Urip Ora Kurang Saka 2000 Kaping, Tingkat Retensi Kapasitas 80%.

High Rate Discharge

-40 ℃ Tingkat Dhuwur 5C Discharge Terus-terusan Luwih saka 80% Kapasitas Tingkat Retensi

Lampung

Ora Ngandhut Kadmium, Timbal, Merkuri lan Unsur Liyane Sing Ngresiki Lingkungan, Lan Bebas Polusi

aplikasi

baterei lithium panyimpenan energi Hoppt kang digunakake digunakake ing telekomunikasi, komunikasi, baterei panyimpenan energi solar, UPS uninterruptible sumber daya, stasiun PLTA, panyimpenan daya angin, stasiun basa komunikasi seluler, lampu dalan lan proyèk cahya kutha, cahya darurat, forklifts, miwiti mobil, cahya, pangayoman geni, sistem keamanan, etc.

Panyimpenan Energi Portable Ngarep

Panyimpenan Energi Portable Ngarep

Outdoor Rv Energy Storage Lithium baterei

Outdoor Rv Energy Storage Lithium baterei

Baterei Lithium Panyimpenan Energi Laut

Baterei Lithium Panyimpenan Energi Laut

Peralatan Medis Portable

Peralatan Medis Portable

Robot khusus

Robot khusus

Pangkalan Komunikasi

Pangkalan Komunikasi

Kendaraan Tanpa Awak Khusus

Kendaraan Tanpa Awak Khusus

Eksplorasi lan Pemetaan

Eksplorasi lan Pemetaan

Klasifikasi Baterei Lithium Panyimpenan Energi

  • Topik
  • Rekomendasi
panah_tengen
panah_tengen

Ndeleng Kategori

Fitur Baterai Lithium Panyimpenan Energi

parameter

fitur

  • Kapasitas baterei: 3000 ~ 3150mAh
  • Suhu pengisian: 0 ℃ ~ + 45 ℃
  • Suhu discharge normal: -40 ℃ ~ + 55 ℃
  • Tingkat discharge maksimum ing suhu kurang: 0.5C
  • Kapadhetan energi: babagan 240Wh/kg

Ngeculake

Beda suhu lan tingkat discharge

  • -30 ℃ 0.5C tingkat discharge 80%
  • -30 ℃ 1C tingkat discharge 75%
  • -30 ℃ 2C tingkat discharge 77%
  • -40 ℃ 0.5C tingkat discharge 40%

Kita bisa dipercaya

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd wis fokus ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium kanggo 17 taun, karo 3000+ kasus kualitas dhuwur ing lapangan pangaturan dhewe baterei lithium, lan setya setya nyediakake solusi khusus baterei lithium luwih competitive lan produk kanggo pangguna ing saindhenging donya.

Filosofi layanan

Pusat-Pelanggan
Njupuk Teknologi Minangka Inti
Pangembangan Miturut Kualitas
High Quality Oriented

Kekuwatan teknis

Teknologi Baterei Lithium sing bledosan
Ngisi lan Discharge Suhu Kurang
Teknologi High Rate Discharge
Baterei Kanthi Tingkat Discharge Saka 3C Nganti 100C

Tim R & D

10+ R&D lan Teknisi Teknis
20+ Pakar Baterei Lithium Khusus
30+ Tim Operasi Proyek Baterei Lithium

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Energy Storage

Tabel Spesifikasi Model Sel Baterai Lithium Energy Storage
No.KoleksikapasitasSaiki output maksimalukuranBobot reged saka kothak packingSiklus urip batereMakarya tempreture
1Ultra-Cahya 22.2Wh/400APeak6000mAh / baterei Li-ion200A / 1SL135 * W76 * H14mm9.6KG1000times-2O~6O°C
2Ultra-Cahaya 22.2Wh/400A Puncak6000mAh / baterei Li-ion200A / 1SL142 * W80 * H16.5mm9.7KG1000times-2O~6O°C
3Ultra-Cahya 22.2Wh/400APeak6000mAh / baterei Li-ion200A / 1SL143 * W81 * H17.5mm9.7KG1000times-2O~6O°C
4Ultra-Cahaya 44.4Wh/600A Puncak12000mAh / baterei Li-ion300A / 1SL193 * W86.5 * H41.5mm9.7KG1000times-2O~6O°C
5Ultra-Cahaya 44.4Wh/600A Puncak12000mAh / baterei Li-ion300A / 1SL170 * W80 * H30mm9.0KG1000times-2O~6O°C
6Ultra-Cahya 37Wh/800APeaKl0000mAh / baterei Li-ion400A / 1SL155 * W80 * H25mm9.0KG1000times-2O~6O°C
7Ultra-Cahaya 44.4Wh/600A Puncak12000mAh / baterei Li-ion300A / 1SL172 * W85 * H35mm13KG 1000times-2O~6O°C
8Ultra-Cahaya 66.6Wh/800A Puncak18000mAh / baterei Li-ion400A / 1SL184 * W91 * H39mm9.0KG1000times-2O~6O°C
9Ultra-Light66.6Wh/800A Puncak18000mAh / baterei Li-ion400A / 1SL184 * W91 * H39mm9.3KG1000times-2O~6O°C
10Ultra-Light55.5Wh/1200A Puncak15000mAh / baterei Li-ion600A / 1SL215 * W85 * H25mm8.7KG1000times-2O~6O°C
11Ultra-Light55.5Wh/1200A Puncak15000mAh / baterei Li-ion600A / 1SL180 * W90 * H35mm8.7KG1000times-2O~6O°C
12Ultra-Ligh44.4Wh/1500A Puncak12000mAh / baterei Li-ion600A / 1SL225 * W80 * H25mm8.7KG1000times-2O~6O°C
13Ultra-Ligh66.6Wh/1500A Puncak18000mAh / baterei Li-ion800A / 1SL184 * W91 * H39mm8.7KG1000times-2O~6O°C
14Ultra-Ligh66.6Wh/2000A Puncak18000mAh / baterei Li-ion1000A / 1SL203 * W104 * H28mm8.7KG1000times-2O~6O°C
15Ultra-Ligh66.6Wh/2000A Puncak18000mAh / baterei Li-ion1000A / 1SL231 * W241 * H93mm8.7KG1000times-2O~6O°C
16Inverter Daya AC POWER Gelombang Pure Sine Wave 300W2200mAh-3S-10P300W gelombang sinus murni 300WL265 * W130 * H150mm1000times-2O~6O°C
17Ultra-Ligh92.5Wh/2500A Puncak25000mAh / baterei Li-ion1200A / 1SL210 * W85 * H30mm8.7KG1000times-2O~6O°C

Hubungi Umum

    Informasi pribadi

    • Mr.
    • Ms.
    • Amerika
    • Inggris
    • Japan
    • France

    Carane kita bisa mbantu?

    • Product
    • Case
    • Layanan sawise-sales lan bantuan
    • Bantuan liyane

    img_contact_quote

    Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

    Tim Hoppt, China

    Google Map panah_tengen

    cedhak_putih
    cedhak

    Tulis pitakon ing kene

    balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

      [kelas^="wpforms-"]
      [kelas^="wpforms-"]