Home / Teknologi

Teknologi

  • PUSAT MANUFACTURING
  • PUSAT TES
  • PUSAT R&D

Sistem tes nilai K sing sampurna bakal nyaring baterei voltase sirkuit terbuka lan sirkuit cendhak kanthi otomatis, supaya tingkat cacat produk bisa dikontrol ing tingkat PPM sing luwih granular.

100000 Bengkel Bersih Kelas
Blender
Roll Squeezer otomatis
Roll Squeezer otomatis
Mesin Slitting Otomatis
Mesin Slitting Otomatis
Mesin Sealing papat-ing-siji
Oven Vakum
Mesin Injeksi Elektrolit Otomatis
Scan Internal Baterei X-RAY
Otomatis OVC Testing & Sorting Machine
Alat Ukur Gambar Dua Dimensi

Pusat tes sing kuat ngontrol kualitas produk kanthi ketat.

Bola-bali nganakake tes eksperimen tingkat beda ing baterei sing beda-beda kanggo njamin inovasi lan linuwih produk.

cedhak_putih
cedhak

Tulis pitakon ing kene

balesan sajrone 6 jam, pitakon apa wae!

    [kelas^="wpforms-"]
    [kelas^="wpforms-"]